Gastenboek - Golde Liesjes

De Golde Liesjes
Webmaster de Kroe
Ga naar de inhoud

Gastenboek

We vinden het leuk
als u een berichtje
in ons gastenboek
schrijft.

Gastenboek
67
berichten
ZijActief Heijen
23 nov 2023
Wat een geweldige avond hebben we gehad, leuke liedjes die iedereen mee kan zingen. De show erom heen, wat hebben we gelachen met z'n allen. Nogmaals bedankt voor een erg gezellige avond en ga vooral zo door.
Erna Kleijn - Zonnebloem Wintelre
17 nov 2023
Hartelijk dank voor jullie erg leuke optreden van vanmiddag. Onze gasten hebben er van genoten, vonden het heel gezellig. Jullie hebben een geslaagd repertoire, en brengen een leuke act. Helaas heb ik er persoonlijk niet zo veel van gezien, omdat ik in de keuken bezig was met de hapjes en drankjes. Maar de mensen zijn voldaan naar huis gegaan. Vandaar dit bericht, om jullie nog even persoonlijk te bedanken en waardering uit te spreken. Dusss…. BEDANKT!
Dorpsontmoeting De Koeberg Helden
10 nov 2023
Wat hebbe wae vanmiddig genoten van uch spetterend optreeje. Mit bijna 100 minse in de zaal huurde wae ein en al bekinde nummers veurbej kome. Dr werd mit gezongen, geklapt, geschunkeld en gedanst!! Unne geweldige middig!! Bedankt en wies 8 fibberwarie.
Zonnebloem Boekel_venhorst, Gemert, Handel en De mortel
09 nov 2023
De Golde Liesjes zongen bekende Nederlandse liedjes gevolgd door een Duitse schlager of zelfs een Engels lied. Met een grap of verkleedpartij werden de liedjes aan elkaar geregen en zo ontstond er voor onze deelnemers een heel gezellige middag. Een geslaagde middag voor verschillende afdelingen uit onze regio.Bedankt dames en Kroe.
Zij Actief Deurne
25 okt 2023
Golde Liesjes we hebben ontzettend genoten van jullie optreden :) Kei Bedankt!
Jozien Oostenrijk, Zonnebloem Bakel, Milheeze, Rips
13 sep 2023
Hierbij wil ik jullie laten weten dat de gasten en de vrijwillig(st)ers hebben genoten van jullie. We krijgen hele leuke reacties terug. Wat waren jullie mooi, carnavalesk uitgedost en met jullie spontaniteit, humor en vrolijkheid hebben jullie onze lachspieren behoorlijk aan het werk gezet, top!! Bedankt voor jullie optreden! Het heeft ons een leuke Zonnebloemdag opgeleverd!
Diaconiegroep Michaelparochie Venlo
17 mei 2023
Hallo Golden Liesjes, wat een geweldig optreden hebben jullie vanmiddag verzorgd voor onze gasten in gemeenschapshuis de Bantuin. Wat een goeie stemmen hebben jullie en wat doen jullie het leuk. Iedereen heeft genoten. Nogmaals dankjewel.
Zus Arts Zonnebloem
19 apr 2023
Hallo Golde Liesjes (Vlijtige Liesjes) Wat een geweldig optreden in 't Haeren in Grubbenvorst. Wat hebben onze gasten van jullie genoten. Wat waren jullie goed en vooral vriendelijk voor onze gasten. Super bedankt, dit is zeker niet het laatste optreden van jullie voor onze Zonnebloem! Geweldig, mooi, spontaan, vriendelijk! Groetjes Zus!
WOZOCO Hushoven
13 apr 2023
GEWELDIG. wat hebben onze bewoners genoten. Een top optreden. Hier zal nog lang over nagepraat worden. Hartelijk dank.
Ingrit
05 apr 2023
Ozze pap wordt 80 jaar!! Dus wat doen we als cadeau??? Een optreden van de Golde Liesjes zou dat leuk zijn? Ozze Pap en alle genodigde hebben genoten van jullie leuk kleurrijk optreden!! En wij zijn blij dat we dit cadeau hebben gedaan en ook wij hebben van jullie optreden genoten!!
1 2 ... Volgende
Terug naar de inhoud