Gastenboek - Golde Liesjes

De Golde Liesjes
Webmaster de Kroe
Ga naar de inhoud

Gastenboek

We vinden het leuk
als u een berichtje
in ons gastenboek
schrijft.

Gastenboek
73
berichten
KVB Sint Jozef Deurne
28 mei 2024
Hoi Golde Liesjes. Jullie hebben op 16 mei opgetreden tijdens onze Moederdagviering. Het was echt geweldig! Jullie zingen niet alleen erg goed maar ook jullie "choreografie" is spraakmakend. En wat zagen jullie er mooi uit!!! Het was een avondje lachen gieren brullen, we hebben er allemaal van genoten. Nogmaals hartelijk dank namens ons allemaal.
Rene Poels
07 mei 2024
Envelop met Hartje! Wat hebben we weer genoten van jullie spetterend optreden tijdens Koningsdag in De Wingerd in Sevenum. En dat verliefd gezichtje van een van jullie. Met rode oortjes nam ik van haar de enveloppe met hartje aan terwijl ze mij zingend toesprak. Een Koningsdag met een gouden randje. Dank je wel Golden Liesjes.
Yvonne Mijvis
09 apr 2024
Lieve dames,Wat hebben jullie toch een super optreden gegeven vanmiddag bij zorgcentrum st.franciscus in gilze. Niet alleen de bewoners maar ook de collega's en vrijwilligers hebben ervan genoten. Nogmaals super bedankt, Yvonne
Seniorenvereniging Beek en Donk
03 apr 2024
Lieve Liesjes uit America, Wat een feest vanmiddag bij ons in Beek en Donk. Wat hebben jullie onze leden een mooie en gezellige middag bezorgd. Nette Lies, Jo Lies, Lies Marie, Flats Lies, Lies Ine, Liessetje en natuurlijk de onmisbare Kroe, bedankt voor het enthousiasme dat jullie uitstraalden naar de zaal. Iedereen zong, lachte of klapte dan ook uitbundig mee. Top!! Nogmaals hartelijk dank en veel succes verder. Francien Vereijken
ans van lierop
15 maa 2024
wat zijn jullie geweldig!! vorige week in leende en nog ff n praatje mogen maken,!!😇😚😘🤪🤡😱
De Zonnebloem Regio Strabrecht.
09 maa 2024
Wat hebben onze gasten en vrijwilligers genoten van jullie optreden.Dit was echt geweldig , een echte aanrader. SUPER .
ZijActief Heijen
23 nov 2023
Wat een geweldige avond hebben we gehad, leuke liedjes die iedereen mee kan zingen. De show erom heen, wat hebben we gelachen met z'n allen. Nogmaals bedankt voor een erg gezellige avond en ga vooral zo door.
Erna Kleijn - Zonnebloem Wintelre
17 nov 2023
Hartelijk dank voor jullie erg leuke optreden van vanmiddag. Onze gasten hebben er van genoten, vonden het heel gezellig. Jullie hebben een geslaagd repertoire, en brengen een leuke act. Helaas heb ik er persoonlijk niet zo veel van gezien, omdat ik in de keuken bezig was met de hapjes en drankjes. Maar de mensen zijn voldaan naar huis gegaan. Vandaar dit bericht, om jullie nog even persoonlijk te bedanken en waardering uit te spreken. Dusss…. BEDANKT!
Dorpsontmoeting De Koeberg Helden
10 nov 2023
Wat hebbe wae vanmiddig genoten van uch spetterend optreeje. Mit bijna 100 minse in de zaal huurde wae ein en al bekinde nummers veurbej kome. Dr werd mit gezongen, geklapt, geschunkeld en gedanst!! Unne geweldige middig!! Bedankt en wies 8 fibberwarie.
Zonnebloem Boekel_venhorst, Gemert, Handel en De mortel
09 nov 2023
De Golde Liesjes zongen bekende Nederlandse liedjes gevolgd door een Duitse schlager of zelfs een Engels lied. Met een grap of verkleedpartij werden de liedjes aan elkaar geregen en zo ontstond er voor onze deelnemers een heel gezellige middag. Een geslaagde middag voor verschillende afdelingen uit onze regio.Bedankt dames en Kroe.
1 2 ... Volgende
Terug naar de inhoud